O polbo e a súa cociña
Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo.
Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo.
Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa, aínda que non sexa experta en cociña.
Colección
LIBRO X
Código
1379504
I.S.B.N.
978-84-9914-625-6
Publicación
21/02/2014
Clasificación IBIC
WBTF
Formato
Papel
Páxinas
192
Tamaño
20 x 13 cm
Colección
Ensaio
Código
1378607
I.S.B.N.
978-84-9914-749-9
Publicación
07/10/2014
Clasificación IBIC
WBTF
Formato
ePub