Recén chegados

Retorno

Retorno

Retorno

María Reimóndez

Sonora

Sonora

Sonora

Chus Pato

O polbo e a súa cociña

Autor/a : Matilde Felpeto Lagoa
Traductor/a : Bruno Barreiro Felpeto

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo.

Partilla este libro

Sinopse

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa, aínda que non sexa experta en cociña.

  • Colección

    LIBRO X

  • Código

    1379504

  • I.S.B.N.

    978-84-9914-625-6

  • Publicación

    21/02/2014

  • Clasificación IBIC

    WBTF

  • Formato

    Papel

  • Páxinas

    192

  • Tamaño

    20 x 13 cm

  • Colección

    Ensaio

  • Código

    1378607

  • I.S.B.N.

    978-84-9914-749-9

  • Publicación

    07/10/2014

  • Clasificación IBIC

    WBTF

  • Formato

    ePub

Libros de Matilde Felpeto Lagoa

Gastronomía

Doces e lambetadas. Receitas con historia

Doces e lambetadas. Receitas con historia

Gastronomía

Cocina gallega tradicional

Cocina gallega tradicional

Gastronomía

Cociña galega tradicional

Cociña galega tradicional

Sobre a colección LIBRO X