Recén chegados

Varetai. Protectora de espíritos

Varetai. Protectora de espíritos

Varetai. Protectora de espíritos

Alba De Evan

Sete dentes de león

Sete dentes de león

Sete dentes de león

Ledicia Costas

O polbo e a súa cociña

Autor/a : Matilde Felpeto Lagoa
Traductor/a : Bruno Barreiro Felpeto

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo.

Partilla este libro

facebook twitter

Sinopse

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa, aínda que non sexa experta en cociña.

  • Colección

    LIBRO X

  • Código

    1379504

  • I.S.B.N.

    978-84-9914-625-6

  • Publicación

    21/02/2014

  • Clasificación IBIC

    WBTF

  • Formato

    Papel

  • Páxinas

    192

  • Tamaño

    20 x 13 cm

  • Colección

    Ensaio

  • Código

    1378607

  • I.S.B.N.

    978-84-9914-749-9

  • Publicación

    07/10/2014

  • Clasificación IBIC

    WBTF

  • Formato

    ePub

  • Colección

  • Código

  • I.S.B.N.

  • Publicación

    01/01/1970

  • Clasificación IBIC

  • Formato

Libros de Matilde Felpeto Lagoa

Gastronomía

Doces e lambetadas. Receitas con historia

Doces e lambetadas. Receitas con historia

Gastronomía

Cocina gallega tradicional

Cocina gallega tradicional

Gastronomía

Cociña galega tradicional

Cociña galega tradicional

Sobre a colección LIBRO X